Rybí filé na roštu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Filé rybí
  • 1 ks Máslo čerstvé
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Olej stolní
  • 1 ks Kmín drcený
  • 1 ks Paprika mletá sladká
  • 1 ks Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2936 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 306 g
  • Sodík 96920 mg
  • Bílkoviny 68 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 215 mg
  • Draslík 568.4 mg
  • Vláknina 14940 mg
  • Vitamín A 14940 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.3 mg
  • Vitamín E 5.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 79.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mírně rozmrazíme zmrazené filé. Poté jednotlivé plátky oddělíme, odložíme na tác nebo talíř, pokapame je citrónovou šťávou a necháme půl hodiny uležet.

  • 2

    Uležené porce okořeníme na jedné straně, posolíme je, potřeme tukem a opékáme na čistém rozpáleném roštu pět minut. Opatrně je obrátíme, osolíme, okořeníme, pomastíme a dopečeme.

Komentáře k receptu