Bleskové špagety olio e aglio
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 503 kcal
 - Sacharidy 96 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 204 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 96 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 342.7 mg
 - Vláknina 8651 mg
 - Vitamín A 8651 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme velký hrnec s dostatkem vody a v něm uvaříme v osolené vodě s olejem špagety, aby byly al dente (na skus).
 - 
                                2
Když se špagety vaří, rozpálíme ve velké pánvi olej a dozlatova osmažíme na kousky nasekaný česnek. K němu přidáme scezené hotové špagety a jemně nasekanou petržel. Promícháme vše a můžeme opepřit nebo přidat feferonku.