Brambory v rajčatové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 902 kcal
 - Sacharidy 146 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 1533 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 123 g
 - Cholesterol 28.5 mg
 - Draslík 2785.1 mg
 - Vláknina 25900.8 mg
 - Vitamín A 25900.8 mg
 - Vitamín B6 1.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 128.5 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme jíšku z mouky a tuku. Rozředíme ji rajčatovou šťávou. Přidáme cukr, sůl a povaříme.
 - 
                                2
Přidáme oloupané a nakrájené brambory, nakrájené lístky celeru a necháme přejít 2x varem.
 - 
                                3
Na talířích posypeme osmahnutou cibulkou.
 - 
                                4
Můžeme podávat s klobásou či párkem.