Třešňová bublanina - vyběhlík
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 80 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 4 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 101.1 mg
- Draslík 104.2 mg
- Vláknina 1125.2 mg
- Vitamín A 1125.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 838.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce, mléko, mouku, cukr a sůl ušleháme metlou.
-
2
Těsto vlijeme do silně rozpáleného pekáče s tukem a rychle je posypeme omytým ovocem.
-
3
Bublaninu pečeme v silně vyhřáté troubě, aby těsto zůstalo kypré.
Komentáře k receptu
- sarka01
- 15.06.2015 20:20:41
Pokud si chcete recept více urychlit,stačí vejce s cukrem ušlehat do pěny a přidat mouku, poté dát péct na 15 minut. Výborná je i z remosky.
Odpovědět