Lilky po sicilsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 510 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 55 g
 - Sodík 5 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 28 mg
 - Draslík 575 mg
 - Vláknina 17000 mg
 - Vitamín A 17000 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.5 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Lilky napříč rozkrojíme a každou polovinu rozřízneme na 3 rovnoběžné pláty, které nedokrojíme, takže zůstanou zespodu spojeny. Tyto tři díly ještě dále nařízneme několika řezy, opět nedokrojíme a tak vznikne střapec s více žebry.
 - 
                                2
Připravené lilky smažíme bez pomoučení ve větším množství oleje, až získají čokoládovou barvu.
 - 
                                3
Ihned podáváme.