Ořechové suchary
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 143 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 50 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 0.1 mg
 - Draslík 71.8 mg
 - Vláknina 1974 mg
 - Vitamín A 1974 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z bílků a špetky soli ušleháme pevný sníh, vmícháme do něj hroznový cukr. Nakonec přidáme nasekané vlašské ořechy a mouku.
 - 
                                2
Těsto vlijeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy, pečeme ve středně vyhřáté troubě do zlatova.
 - 
                                3
Vychlazený bochník krájíme na tenké plátky a sušíme při nejnižší teplotě v troubě (cca při 50°C).
 - 
                                4
Suchary uchováváme v dobře uzavřené dóze.