Hovězí vývar s dýní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 296 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 182 g
 - Sodík 709 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 77.5 mg
 - Draslík 1089.1 mg
 - Vláknina 10885 mg
 - Vitamín A 10885 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.6 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci vaříme nakrájené hovězí maso, přidáme sůl a pepř. Očistíme brambory, mrkev, dýni, celer a cibuli, vše nakrájíme na větší kousky, přidáme k masu a vaříme, dokud maso není měkké. Ke konci vaření přidáme rajčata pokrájená na čtvrtky a podáváme horké.