Fusilli alla Rosaria
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 778 kcal
 - Sacharidy 114 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 568 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 106 g
 - Cholesterol 44.4 mg
 - Draslík 475.8 mg
 - Vláknina 12059.8 mg
 - Vitamín A 12059.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
 - 
                                2
Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, zalijeme vínem a vývarem, okořeníme tymiánem, osolíme a opepříme. Na mírném ohni dusíme asi 5 minut.
 - 
                                3
Nastrouhaný sýr smícháme s kostičkami osmažené žemle. Uvařené těstoviny vložíme do zapékací mísy vymazané máslem a přelijeme připravenou omáčkou. Povrch posypeme sýrem s osmaženou houskou a zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.