Grilované radicchio
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 151 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 3.4 mg
 - Vláknina 2880 mg
 - Vitamín A 2880 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hlávky salátu zbavíme vnějších listů, dobře omyjeme a rozčtvrtíme.
 - 
                                2
Osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.
 - 
                                3
Salát necháme grilovat z obou stran do ztmavnutí a změknutí.
 - 
                                4
Podáváme přelité zbytkem oleje a octem. Hodí se jako příloha ke grilovanému masu či jako součást antipasty.