Pečený lín s bylinkovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 206 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 194 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 13 mg
 - Vláknina 159.3 mg
 - Vitamín A 159.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Částečně vykostěné, omyté a osušené porce lína osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.
 - 
                                2
Na pánvi na rozehřátém oleji porce opečeme po obou stranách.
 - 
                                3
V misce promícháme máslo s čerstvými, jemně nasekanými bylinkami. Na každou porci lína položíme kousek bylinkového másla a ihned podáváme.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou je rýže.