Filé pečené s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 487 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 184 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 41 g
 - Cholesterol 94.6 mg
 - Draslík 693.5 mg
 - Vláknina 29362.2 mg
 - Vitamín A 29362.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filé omyjeme a rozdělíme na porce.
 - 
                                2
Vložíme je do porcelánové mísy, zalijeme směsí oleje, octa, koření a soli a necháme marinovat asi 3 hodiny.
 - 
                                3
Filé po okapání potřeme tekutým zchladlým máslem a obalíme ve strouhance. Vložíme je do vymaštěného kastrolu a po obou stranách opečeme. Porce po částech podléváme vínem.
 - 
                                4
Každou porci filé ozdobíme dílkem citronu.