Podbrdská cibulačka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 123 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 109 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 75.1 mg
 - Vláknina 1721 mg
 - Vitamín A 1721 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka a osmahneme na oleji. Zalijeme vodou, krátce povaříme.
 - 
                                2
Plátky veky osmahneme do zlatova, položíme na ně vždy jeden plátek sýra a vložíme do talířů. Na ně nalijeme cibulový vývar a každou porci ozdobíme snítkou petrželky.