Cibulová polévka s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 430 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 1332 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 200.6 mg
 - Draslík 513.6 mg
 - Vláknina 7200 mg
 - Vitamín A 7200 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.3 mg
 - Vitamín E 2.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do zeleninového vývaru vložíme oloupané, nadrobno pokrájené cibule a vaříme je do měkka. Poté přilijeme rozšlehaná, osolená vejce a necháme je srazit.
 - 
                                2
Chléb nakrájíme na kostičky, ty osmažíme v pánvi na sádle. Osmažené kostičky rozdělíme na talíře, zalijeme horkou polévkou, ozdobíme nakrájenou pažitkou a podáváme.