Rajčatový salát s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 90 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 588 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 2.8 mg
 - Draslík 276.8 mg
 - Vláknina 3033 mg
 - Vitamín A 3033 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.7 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata opláchneme a nakrájíme je na tenčí plátky.
 - 
                                2
Z vody, oleje, octa, cukru a soli připravíme zálivku. Uchováváme ji v chladu.
 - 
                                3
Při podávání naskládáme rajčata na misku nebo na talířek, přelijeme je zálivkou a na povrchu posypeme jemně nakrájenou cibulí. Nakonec pokrm opepříme.