Africká omeleta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 518 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 368.4 mg
 - Draslík 708.2 mg
 - Vláknina 12882.5 mg
 - Vitamín A 12882.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.2 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli nakrájenou nadrobno. Cibuli přendáme do mísy, přidáme pepř, sůl, kmín, nasekanou bazalku a uvařené fazole, nakonec vmícháme ušlehaná vejce. Na pánvi rozpálíme máslo, a připravenou hmotu na něj nalijeme. Smažíme asi 7 minut z každé strany, opatrně obracíme, aby se omeleta neroztrhla.