Křupavý broskvovo-nektarinkový koláč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 311 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 12.5 mg
 - Draslík 343.3 mg
 - Vláknina 8197 mg
 - Vitamín A 8197 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.4 mg
 - Vitamín E 3.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozválíme listové těsto, přendáme na plech s pečícím papírem a posypeme směsí mletými mandlemi smíchanými s vanilkovou dření, krupicovým cukrem (dvě polévkové lžíce) a pomerančovou kůrou.
 - 
                                2
Na směs rozložíme plátky ovoce a posypeme cukrem.
 - 
                                3
Pečeme v předehřáté troubě na 200°C asi 20-30 minut.
 - 
                                4
Hotový koláč pocukrujeme.