Bramborová s tykví
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 93 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 72 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 10 mg
 - Draslík 199.2 mg
 - Vláknina 4567.2 mg
 - Vitamín A 4567.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oprané houby a očištěnou tykev a zeleninu které nastrouháme na struhadle nahrubo, uvaříme v 1 litru vody doměkka.
 - 
                                2
Syrovou bramboru oloupeme a rozmixujeme s mlékem.
 - 
                                3
Vlijeme do polévky, přidáme koření, prolisovaný česnek, sůl a za občasného míchání vaříme 15 minut.
 - 
                                4
Hotovou polévku posypeme pažitkou.
 - 
                                5