Skopový kotlíkový perkelt
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 634 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 48 g
 - Sodík 702 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 160.1 mg
 - Draslík 913.6 mg
 - Vláknina 6844 mg
 - Vitamín A 6844 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.6 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na větší kostky. Vložíme do kotlíku a osmažíme ve vlastní šťávě, vody dáváme málo. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, přilijeme trochu vína, zamícháme a přidáme k masu.
 - 
                                2
Vložíme zelí pokrájené na větší kusy, osolíme, opepříme a dusíme
 - 
                                3
v malém množství vody doměkka.