Králík podle šéfkuchaře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 482 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 890 mg
 - Bílkoviny 62 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 175.1 mg
 - Draslík 688.2 mg
 - Vláknina 1960 mg
 - Vitamín A 1960 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Králíka očistíme, omyjeme, potřeme drceným česnekem se solí a na rozpáleném tuku osmažíme ze všech stran. Vložíme na kolečka pokrájenou cibuli, když se zpění, maso podlijeme. Pečeme nejdříve hřbetem dolů, je-li už měkký, králíka otočíme a dopečeme do červena. Šťávu vysmahneme
 - 
                                2
na tuk, zaprášíme moukou, osmažíme, podlijeme a dáme povařit. Nakonec přidáme česnek.