Taštičky s vlašskými ořechy a datlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 9256 kcal
 - Sacharidy 2253 g
 - Tuky 107 g
 - Sodík 39 mg
 - Bílkoviny 56 g
 - Uhlovodany 2253 g
 - Cholesterol 80.5 mg
 - Draslík 20913.4 mg
 - Vláknina 402509 mg
 - Vitamín A 402509 mg
 - Vitamín B6 7.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.4 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 27.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve připravíme nádivku - vlašské ořechy s datlemi nakrájíme na větší kousky a v misce je promícháme s cukrem a skořicí. Dáme jednu wontonovou placku na rovnou plochu a na ní vyklopíme jednu lžíci nádivky.
 - 
                                2
Okraje placky navlhčíme našlehaným vajíčkem a přiklopíme další plackou. Stlačíme okraje tak,aby nádivka při smažení nevypadla. Opakujeme celý postup i s ostatními plackami.
 - 
                                3
Ve fritovacim hrnci ohřejeme olej na 170 stupňů a taštičky smažíme dozlatova. Dáme pozor, aby nebyl hrnec přeplněn. Taštičky po usmažení necháme okapat na ubrousku.
 - 
                                4
Pocukrujeme, ozdobíme mátou a můžeme podávat.