Křenový salát z červeného zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 125 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 869 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 1.8 mg
 - Draslík 241.6 mg
 - Vláknina 5091.3 mg
 - Vitamín A 5091.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zelí nakrouháme a dle chuti osolíme, opepříme, přidáme cukr, olej a ocet. Vše dobře promícháme a dáme odpočinout do chladu.
 - 
                                2
Nastrouháme najemno jablko, celer, křen a nakrájíme okurku. Vše přimícháme do odleželého zelí.
 - 
                                3
Salát ponecháme dalších 30 minut odležet v chladu.