Studená broskvová polévka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 201 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 0 g
- Sodík 11 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 40 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 404.9 mg
- Vláknina 6575 mg
- Vitamín A 6575 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.5 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cukr svaříme s vodou a necháme vychladnout. 
- 
                                2Omyté broskve oloupeme a vypeckujeme. Tři broskve prolisujeme a smícháme s cukrovým rozvarem, vínem a citronovou šťávou. Necháme dobře vychladit. 
- 
                                3Před podáváním přidáme do polévky jednu jemně nakrájenou broskev. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        