Paprikové čatní s jogurtem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 57 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 2 g
- Sodík 90 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 7.2 mg
- Draslík 215.7 mg
- Vláknina 1972.3 mg
- Vitamín A 1972.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Paprikové lusky očistíme a drobně nakrájíme. Petrželku nasekáme a česnek utřeme. 
- 
                                2Rozšleháme jogurt a vmícháme do něj všechny přísady. 
- 
                                3Čatní podáváme k pokrmům z rýže, nejlépe k pilafům. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        