Zapékané brambory se zelím
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 599 kcal
- Sacharidy 71 g
- Tuky 30 g
- Sodík 1188 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 71 g
- Cholesterol 37.6 mg
- Draslík 1486.5 mg
- Vláknina 25014.5 mg
- Vitamín A 25014.5 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 114 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nakrouhané hlávkové zelí posolíme, přidáme kmín a dusíme. Nakrájenou cibuli osmahneme. 
- 
                                2Do vymazaného pekáče dáme vrstvu vařených brambor, posolíme, opepříme a dáme vrstvu zelí, které posypeme osmahnutou cibulí. 
- 
                                3Tak pokračujeme až skončíme s bramborami. 
- 
                                4Na brambory nasypeme osmaženou, na malé kostičky nakrájenou slaninu. 
- 
                                5Při pečení podlijeme brambory trochou vody a dáme zapéct. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        