Vepřový kebab
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 769 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 63 g
 - Sodík 486 mg
 - Bílkoviny 45 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 177.5 mg
 - Draslík 43.5 mg
 - Vláknina 1552.3 mg
 - Vitamín A 1552.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6325.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky a osolíme. Maso napíchneme na omaštěné grilovací jehly a opečeme na grilu nebo v troubě dozlatova. Během grilování maso potíráme olivovým olejem.
 - 
                                2
Horké opečené maso stáhneme z jehel a vložíme do mísy, přidáme k němu černý pepř, olivový olej, saturejku a nadrobno nakrájenou cibuli a dobře promícháme.
 - 
                                3
Podáváme s chlebem.