Řízky v hořčičném kabátku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 322 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 23 g
- Sodík 128 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 85.6 mg
- Draslík 456.2 mg
- Vláknina 1229.8 mg
- Vitamín A 1229.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na řízky, osolíme a potřeme pastou ze lžíce hořčice, nastrouhané cibule, lžičky oleje a pepře. Řízky naskládáme na sebe a necháme do druhého dne odpočinout. 
- 
                                2Připravené maso opečeme na rozpáleném oleji. Když řízky obrátíme, potřeme opečenou stranu zbylou hořčicí a dopečeme. 
- 
                                3Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        