Fazolkový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 278 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 321 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 549.1 mg
 - Vláknina 13404.5 mg
 - Vitamín A 13404.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.6 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné fazolové lusky pokrájíme na menší kusy a povaříme ve slané vodě (1/2 lžička sůl). Na kolečka pokrájenou cibuli zprudka osmahneme na olivovém oleji a vmícháme do uvařených fazolek.
 - 
                                2
Na závěr salát dochutíme utřeným česnekem, octem a solí.
 - 
                                3
Podáváme vychlazené.