Hovězí s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 176 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 72.6 mg
 - Draslík 106.8 mg
 - Vláknina 1935 mg
 - Vitamín A 1935 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle.
 - 
                                2
Přidáme naklepané a osolené plátky masa, po obou stranách opečeme, podlijeme a dusíme.
 - 
                                3
Měkké maso vyjmeme, vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, osmahneme a zředíme vývarem. Krátce povaříme.
 - 
                                4
Potom šťávu procedíme, přilijeme smetanu a přelijeme přes maso. Před podáváním posypeme plátky masa nastrouhaným křenem.