Segedínský guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 556 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 53 g
 - Sodík 1214 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 67.9 mg
 - Draslík 354.6 mg
 - Vláknina 5008 mg
 - Vitamín A 5008 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32.4 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřový bůček opláchneme a nakrájíme na kostky (3-4ks na porci).
 - 
                                2
Cibuli oloupeme a na drobno nakrájíme. Zpěníme ji na 1/2 tuku, přidáme mletou papriku, zpěníme a zalijeme vodou.
 - 
                                3
Do tohoto základu vložíme maso, osolíme je, okmínujeme a dusíme pod poklicí do poloměkka. Přidáme překrájené kysané zelí a znovu dusíme.
 - 
                                4
Nakonec guláš zahustíme zásmažkou ze zbylého tuku a prosáté mouky, rozmícháme a zvolna dodusíme doměkka.
 - 
                                5
Před koncem varu přilijeme mléko, pokrm dochutíme solí a krátce povaříme.