Zapékaná parma
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 380 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 262 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 306.4 mg
 - Vláknina 804.2 mg
 - Vitamín A 804.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vybereme menší rybu, očistíme, nařízneme a vložíme do pekáčku. Osolíme, opepříme a potřeme olejem. Šalotku nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky, petrželku posekáme.
 - 
                                2
Rybu zasypeme šalotkou a petrželkou, poklademe plátky žampionů, zakapeme citronovou šťávou, podlijeme vínem a posypeme lehce strouhankou.
 - 
                                3
Pečeme při střední teplotě asi 40 minut. Občas můžeme podlévat vývarem.