Pečený rejnok s ementálem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 431 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 669 mg
 - Bílkoviny 51 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 151.8 mg
 - Draslík 76.3 mg
 - Vláknina 1380.5 mg
 - Vitamín A 1380.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hluboké pánve vložíme rybu, víno, máslo, sekaný česnek, tymián, bobkový list, hřebíček, sůl, pepř a mouku. Přivedeme k varu a při mírné teplotě povaříme 5 minut.
 - 
                                2
Rybu vyjmeme a vložíme do vymazaného pekáčku. Vývar přecedíme a zredukujeme na polovinu. Omáčku přelijeme přes rybu, zasypeme sýrem a v troubě, předehřáté na 210 °C, zapečeme asi 10 minut.