Broskvová polévka s červeným vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 329 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 13 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 36 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 664.1 mg
 - Vláknina 4846.2 mg
 - Vitamín A 4846.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.9 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce nalijeme ovocné červené víno, osladíme a přivedeme k varu. Provaříme, aby se odpařil alkohol a odstavíme. Čerstvé broskve vypeckujeme, nakrájíme na čtvrtky a pokapeme citronovou šťávou. Vložíme do vína, přidáme posekané lístky máty a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Před podáváním posypeme mletým pepřem.