Tortas
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 722 kcal
 - Sacharidy 52 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 411 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 114.4 mg
 - Draslík 882.7 mg
 - Vláknina 11075 mg
 - Vitamín A 11075 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.1 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cilli jalapeňo rozřízneme napůl, vyndáme semena a dužinu pokrájíme na tenké proužky. Vložíme do mísy, zalijeme limetkovou šťávou, necháme stát.
 - 
                                2
Žemle rozřízneme, část střídy odstraníme, aby byly trochu prohloubené. Použijeme-li bagety, rozřízneme je podélně na polovinu. Na spodní polovinu položíme smažené fazole. Vepřovou pečeni nakrájíme na malé kousky, rozložíme na fazole. Navrch položíme plátky rajčat, proužky chilli, sýr a posypeme sekaným koriandrem.
 - 
                                3
Vrchní polovinu žemle nebo bagety obrátíme řezem nahoru, pomažeme crème fraiche nebo zakysanou smetanou. Přiklopíme spodky žemlí a podáváme.