Chňápal s koriandrem a mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 329 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 61 mg
 - Bílkoviny 48 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 7.2 mg
 - Draslík 178.3 mg
 - Vláknina 7126 mg
 - Vitamín A 7126 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.8 mg
 - Vitamín E 5.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mouku smícháme se solí a pepřem, rybí filé osušíme a obalíme v kořeněné mouce.
 - 
                                2
Máslo i olej zahřejeme v pánvi, přidáme plátky ryby a smažíme 2 minuty z jedné strany a 2 z druhé strany dozlatova. Osmaženou rybu přeneseme do mísy a necháme v nahřáté troubě, aby nevychladla.
 - 
                                3
K výpeku přidáme mandlové lupínky a opražíme je dozlatova. Přidáme nastrouhanou kůru z limetky, šťávu a koriandr, dobře promícháme. Nalijeme na teplou rybu.
 - 
                                4
Podáváme s teplými tortillami z pšeničné mouky.