Mexické skopové
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 536 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 493 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 120.2 mg
 - Draslík 558.2 mg
 - Vláknina 2465 mg
 - Vitamín A 2465 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.2 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazole namočíme a uvaříme doměkka. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Očištěné maso pokrájíme na menší kousky. Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, vložíme maso, zaprášíme paprikou, promícháme, vlijeme rajský protlak, přilijeme vodu a přivedeme k varu.
 - 
                                2
Ochutíme drceným česnekem a pod poklicí podusíme doměkka.
 - 
                                3
Potom maso vyndáme, přidáme vařené fazole, prohřejeme, osolíme podle chuti. Nakonec přidáme na nudličky nakrájenou slaninu, chilli papričku, oloupaná rajčata a maso. Podáváme velmi horké.