Mexický fazolový salát II
Suroviny
- 800 g Fazole červené sterilované
 - 250 g Rajčata Cherry
 - 0.25 kávová lžička Sůl
 - 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 0.5 kávová lžička Kmín drcený
 - 2 ks Avokádo
 - 4 ks Vejce slepičí
 - 1 ks Chilli paprička
 - 1 ks Cibule červená
 - 1 ks francouzský dresink
 - 4 polévková lžíce Koriandr čerstvý
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 444 kcal
 - Sacharidy 46 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 664 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 46 g
 - Cholesterol 245.3 mg
 - Draslík 1301.3 mg
 - Vláknina 38065.9 mg
 - Vitamín A 38065.9 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34.4 mg
 - Vitamín E 2.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce uvaříme natvdo a necháme je vychladnout. Poté je oloupeme a nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Avokádo oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme do mísy k vejcím.
 - 
                                3
Fazole slijeme, opláchneme a necháme okapat.
 - 
                                4
Cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka.
 - 
                                5
Koriandr nasekáme najemno.
 - 
                                6
Fazoli, cibuli i koriandr přidáme do mísy k avokádu a pořádně promícháme.
 - 
                                7
Cherry rajčata rozpůlíme. Také je přidáme do mísy. Promícháme a podle chuti osolíme a opepříme.
 - 
                                8
Chilli papričku zbavíme semínek a nasekáme na jemno. Spolu s dresinkem a kmínem ji vmícháme do salátu.
 - 
                                9
Necháme vychladit a podáváme.