Hruškové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 161 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 185 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 594 mg
 - Vláknina 19079.5 mg
 - Vitamín A 19079.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.9 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zralé hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Nadrobno pokrájíme oloupanou cibuli a rajčata.
 - 
                                3
Vše vložíme do kastrolu, přidáme rozinky a zvolna dusíme.
 - 
                                4
Po chvíli přidáme oloupaný, nasekaný celer spolu s cukrem, octem a kořením. Dusíme do zhoustnutí, dochutíme a necháme ještě 2 minuty přejít varem.
 - 
                                5
Čatní naplníme do čistých skleniček, které zavíčkujeme.
 - 
                                6
Podáváme k masům.