Polévka laksa
Suroviny
- 500 g Kuřecí prsa
 - 150 g Cibulka jarní
 - 250 g Fazolové klíčky
 - 250 g Nudle vaječné
 - 0.11 ml Olej arašídový (podzemnicový)
 - 380 ml Kokosové mléko
 - 125 ml Pasta Laksa
 - 2 kávová lžička Cukr třtinový
 - 1 l Vývar drůbeží
 - 1 polévková lžíce Omáčka rybí
 - 2 polévková lžíce Limetková šťáva
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 936 kcal
 - Sacharidy 68 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 1946 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 62 g
 - Cholesterol 132.5 mg
 - Draslík 878.5 mg
 - Vláknina 9476 mg
 - Vitamín A 9476 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.2 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na drobnější kousky. Cibulku opláchneme a pokrájíme na kolečka.
 - 
                                2
Olej rozpálíme a osmažíme na něm maso po dobu 5 minut. Poté přidáme pastu laksa a smažíme cca 1 minutu. Vmícháme kokosové mléko, vývar, šťávu z limetky, rybí omáčku a cukr. Uvedeme k varu. Přidáme nudle a povaříme 3 minuty. Na závěr vmícháme fazolové klíčky a cibulku. Dochutíme solí a pepřem.