Kuřecí teriyaki s pomerančem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 173 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 134 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 72 mg
 - Draslík 536.3 mg
 - Vláknina 2657.5 mg
 - Vitamín A 2657.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.7 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do marinády, kterou připravíme smícháním všech přísad dáme kuřecí prsa nakrájená na dlouhé tenké plátky. Necháme marinovat asi patnáct minut. Dáme osmahnout asi na pět minut na pánev-dokud maso nezměkne.
 - 
                                2
Na talíři ozdobíme plátky pomeranče.
 - 
                                3
Podáváme s hořčicí a řeřichou nebo s vařenou rýží.