Zelené fazolové lusky v olivovém oleji
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 294 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 206 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 453.3 mg
 - Vláknina 11420 mg
 - Vitamín A 11420 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42.5 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata i cibuli pokrájíme na větší kousky, lusky zbavíme vláken a dobře očistíme. Vše osolíme, ocukrujeme, zalijeme olejem.
 - 
                                2
Vzniklou směs zalijeme vodou a vaříme do měkka.
 - 
                                3
Uvařenou zeleninu podáváme vychlazenou, zdobenou citrónem.