Tabbúlé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 327 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 38 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 837.3 mg
 - Vláknina 17984.8 mg
 - Vitamín A 17984.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 121.8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bulgur vsypeme do mísy, zalijeme studenou vodou a necháme asi 15 minut zvolna vstřebat vodu a nabobtnat. Potom přilijeme olej a citronovou šťávu, opepříme a promícháme.
 - 
                                2
Těsně před podáváním do bulguru vmícháme nasekanou petrželku, mátu a jarní cibulku. Směs upravíme na talíře na omyté salátové listy a ozdobíme omytými, na kostky nakrájenými rajčaty.
 - 
                                3
Ihned podáváme.