Arménská skopová žebírka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 514 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 498 mg
 - Bílkoviny 52 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 166.5 mg
 - Draslík 490.5 mg
 - Vláknina 6792.5 mg
 - Vitamín A 6792.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.2 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žebírka nasekáme na porce, osolíme, opepříme a smažíme po obou stranách na oleji, vyndáme je a uchováme v teple.
 - 
                                2
Do výpeku vložíme kolečka pokrájené cibule, na plátky nakrájeného česneku, čtvrtky rajčat a chvíli dusíme. Připravenou směs nalijeme na žebírka a posypeme koprem.