Arabská krémová rybí polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 186 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 282 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 124.3 mg
 - Draslík 366.7 mg
 - Vláknina 391.8 mg
 - Vitamín A 391.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybu očistíme a omyjeme, rozdělíme na 4 díly, vložíme do hrnce s vodou, podle chuti přidáme koriandr, opepříme, osolíme. Vaříme do úplného změknutí, poté uvařenou rybu vyjmeme a vykostíme, maso vložíme zpět do vývaru.
 - 
                                2
K jíšce, kterou jsme udělali z másla a mouky, přilijeme trochu rybího vývaru, krátce povaříme. Vejce v misce metlou rozšleháme s citronovou šťávou a přidáme k vařící jíšce. Vše důkladně promícháme, přilijeme do vývaru a provaříme.
 - 
                                3
Polévku podáváme horkou, posypanou jemně nasekanou natí petrželky.