Jehněčí čína

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Jehněčí kýta
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Kari
  • 1 špetka Sůl
  • 1 dl Víno tokajské
  • 1 dl Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Sójová omáčka
  • 1 polévková lžíce Glutasol
  • 1 polévková lžíce Chilli omáčka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 584 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 48 g
  • Sodík 170 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 99 mg
  • Draslík 468.7 mg
  • Vláknina 132.5 mg
  • Vitamín A 132.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 2.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na kostky a zprudka opečeme na rozpáleném oleji.

  • 2

    Osolíme, okořeníme a zalijeme vínem a sojovou omáčkou.

  • 3

    Krátce podusíme a dochutíme chilli omáčkou.

Komentáře k receptu