Hrk hrk buchta
Suroviny
- 100 g Poleva čokoládová
 - 250 ml Smetana 33% (šlehačka)
 - 2 ks Vejce slepičí
 - 0.5 ks Kypřicí prášek do pečiva
 - 1 ks Pudinkový prášek - vanilkový
 - 2 balení Kompot mandarinkový
 - 1 hrnek Mléko polotučné
 - 1 hrnek Cukr krupice
 - 2 hrnek Mouka polohrubá
 - 1 hrnek Olej stolní
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 927 kcal
 - Sacharidy 77 g
 - Tuky 66 g
 - Sodík 92 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 74 g
 - Cholesterol 128.7 mg
 - Draslík 166.7 mg
 - Vláknina 3481.5 mg
 - Vitamín A 3481.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme těsto z cukru, mouky, oleje, prášku do pečiva, mléka a vajec a upečeme ve vyhřáté troubě, poté necháme zchladnout.
 - 
                                2
Na polevu dáme suroviny do nádoby - pudink, kompot i se šťávou, utěsníme poklicí a několikrát zahrkáme, až poleva zhoustne.
 - 
                                3
Poté rozetřeme na buchtu a ozdobíme čokoládovou polevou. Pudinkový prášek musí být bez vaření!