Rafaelo buchta

Hodnocení 2x 0x
Čas přípravy: 100 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Zakysaná smetana
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • 1 hrnek Kokos - mletý (Kopra)
  • 1 hrnek Mléko polotučné
  • 2 hrnek Mouka polohrubá
  • 0.5 hrnek Olej stolní
  • 0.25 hrnek Cukr moučkový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 756 kcal
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 54 g
  • Sodík 56 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 50 g
  • Cholesterol 124.3 mg
  • Draslík 334.6 mg
  • Vláknina 11566.3 mg
  • Vitamín A 11566.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Promícháme v míse sypké suroviny na těsto - mouku, cukr, kypřící prášek do pečiva, kokos a přidáme vejce, mléko a olej.

  • 2

    Vyšleháme dohladka.

  • 3

    Dortovou formu vyložíme pečícím papírem a vlijeme těsto, které rozetřeme od středu ke krajům.

  • 4

    Povrch těsta posypeme kokosem smíchaným s cukrem a pečeme při 175 stupních 90 minut.

  • 5

    Na horký korpus rozetřeme kysanou smetanu.

Komentáře k receptu