Vojenská buchta

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Jablka
  • 500 g Cukr krupice
  • 500 g Mouka polohrubá
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 852 kcal
  • Sacharidy 189 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 70 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 189 g
  • Cholesterol 196.3 mg
  • Draslík 519.6 mg
  • Vláknina 11305.6 mg
  • Vitamín A 11305.6 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ušleháme dohladka vejce s cukrem.

  • 2

    Přimícháme prosátou mouku s kypřícím práškem do pečiva a nastrouhaná jablka.

  • 3

    Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech těsto a upečeme dorůžova.

  • 4

    Poté pocukrujeme.

Komentáře k receptu