Tvarohovo-ricottová buchta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 150 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 25 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 223.5 mg
 - Vláknina 5250.7 mg
 - Vitamín A 5250.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ricottu, tvaroh, vejce a cukr vyšleháme. Přidáme krupičku, sodu, skořici a prášek do pečiva. Těsto vlijeme na vysypaný plech a posypeme ovocem a navrch cukrem se skořicí. Pečem na 180°C cca 30 minut.