Tvarohovo-ricottová buchta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 12

Suroviny

  • 250 g Ricotta
  • 250 g Měkký tvaroh
  • 200 g Krupice dětská
  • 500 g Meruňky
  • 100 g Cukr krupice
  • 0.5 kávová lžička Soda jedlá
  • 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • 1 ks Skořice mletá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 150 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 25 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 223.5 mg
  • Vláknina 5250.7 mg
  • Vitamín A 5250.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ricottu, tvaroh, vejce a cukr vyšleháme. Přidáme krupičku, sodu, skořici a prášek do pečiva. Těsto vlijeme na vysypaný plech a posypeme ovocem a navrch cukrem se skořicí. Pečem na 180°C cca 30 minut.

Komentáře k receptu