Směs k nadívání zeleniny

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 120 g Cibule
  • 40 g Strouhanka
  • 90 g Šalotka
  • 100 g Vepřové maso mleté
  • 600 g Jehněčí maso mleté
  • 6 g Petržel kudrnka
  • 40 ml Olej olivový
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 438 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 169 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 125.9 mg
  • Draslík 381.6 mg
  • Vláknina 1162.5 mg
  • Vitamín A 1162.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pokrájenou cibuli osmahneme společně s česnekem na rozpáleném oleji.

  • 2

    Maso smícháme s osmahlou cibulí, česnekem, sekanou petrželí, šalotkou, vejcem, strouhankou, solí a pepřem.

  • 3

    Tato směs se hodí k nadívání rajčat nebo tykví.

Komentáře k receptu