Bok čoj hovězí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Fazolové lusky zelené
  • 500 g Hovězí kýta
  • 150 g Klasy kukuřičné mražené
  • 275 g Bok čoj
  • 6 ks Cibulka jarní
  • 2 ks Paprika červená
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Omáčka rybí
  • 2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 369 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 337 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 72.5 mg
  • Draslík 652.8 mg
  • Vláknina 6332.5 mg
  • Vitamín A 6332.5 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 55.1 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bok čoj vaříme v páře nad vroucí vodou, dokud není měkký. Poté udržujeme v teple.

  • 2

    Rozehřejeme olej ve velké pánvi, přidáme rozetřený česnek, hovězí nudličky a smažíme na prudkém ohni do hněda. Přidáme zelené fazolky, pokrájené jarní cibulky, kukuřičky, červené papriky, rybí a ústřicovou omáčku a cukr a vše promícháme. Smažíme, dokud není zelenina měkká.

  • 3

    Na dno servírovací mísy rozložíme listy bok čoj a na ně hotový pokrm. Podáváme teplé.

Komentáře k receptu